Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji uslug i zgodnie z Regulaminem strony. Mozesz okreslic warunki przechowywania lub dostepu do plików cookies w Twojej przegladarce.

Vintage: sklep vintage, moda vintage, second hand - jednym słowem Supermoda!

Kategorie
Promocje
Zielona tunika
Zielona tunika
18,00zł
28,00zł
Poufność i Bezpieczeństwo Transakcji

PROMOCJA
Tylko teraz przy zakupie 5 lub więcej ciuchów lub dodatków wysyłka gratis !

Polityka prywatności i regulamin
W czasie korzystania z supermoda.pl możesz być poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych. Zawsze jest to związane albo z wyrażoną przez Ciebie chęcią zapisania się do Newslettera albo z utworzeniem konta sklepowego (zalogowaniem się do niego). 
Konto sklepowe
Aby złożyć zamówienie w supermoda.pl musisz założyć sobie tzw. "konto sklepowe". Jest to konto, do którego przypisywane będą wszystkie Twoje zamówienia. Dzięki temu żadne z Twoich zamówień się nie zgubi, my będziemy mogli bezpiecznie wysłać przesyłkę do Ciebie, a Ty możesz być pewny, że podane informacje są bezpieczne: 
° wszystkie podane przez Ciebie informacje pozostają bezpieczne w naszej bazie danych. Nie ma do niej dostępu nikt niepowołany, jest ona dobrze zabezpieczona. 
° nigdy nie przekazujemy tych danych osobom trzecim, nigdy też nie wykorzystujemy ich do innych celów niż te bezpośrednio związane ze sklepem, czyli realizacji zamówień lub wysyłania newslettera. 
° w momencie zakładania konta sklepowego będziemy prosić Cię o podanie 
°° imienia i nazwiska oraz pełnego adresu - wykorzystywanego później tylko do wysyłania zamówionych przez Ciebie paczek 
°° Twojego adresu e-mail - jest to niezbędne do realizacji zamówień w naszym sklepie. Na ten adres wysyłamy wszystkie informacje związane z Twoim zamówieniem, w tym prośbę o jego potwierdzenie. 
°° numeru telefonu- pozwala nam to jak najszybciej się z Tobą skontaktować w razie problemów z realizacją zamówienia 
°° loginu - jest to Twój adres mailowy. Jest to informacja niezbędna, która stanowi (razem z hasłem) podstawę założenia konta sklepowego. Login i hasło pozwalają Ci dostać się do swojego utworzonego wcześniej konta i bez przeszkód składać zamówienia. W momencie tworzenia konta, sam podajesz login, który będziesz później wpisywać. 
°° hasła - ciąg znaków, które sam wybierasz. Razem z podanym przez Ciebie loginem dają Ci dostęp do Twojego konta sklepowego. W momencie tworzenia konta, sam podajesz hasło, który będziesz później wpisywać. 
°° 
Wszystkie podane przez siebie informacje możesz w każdej chwili zmienić lub usunąć poprzez zalogowanie się na swoje konto sklepowe lub poproszenie o wprowadzenie zmian obsługę sklepu.

Dokonywanie zakupów w sklepie supermoda.pl
Dokonanie jakiegokolwiek zakupu wymaga podania w odpowiednim formularzu pełnych danych adresowych. Wszystkie pola są obowiązkowe. Podane dane zostaną wykorzystane TYLKO do dostarczenia zamówionej przesyłki. 
Niezapowiedziane Wiadomości
Żaden z użytkowników supermoda.pl, który nie zażyczył sobie otrzymywania newslettera, nigdy nie otrzyma niezapowiedzianej wiadomości. Osoba, która nie chce otrzymywać newslettera, będzie otrzymywała tylko e-maile, które są ściśle powiązane z jej zamówieniami. 
Osoby, które zapisały się do newslettera, będą otrzymywały TYLKO newsletter sklepu oraz informacje, które uznamy za interesujące, gdyż będą związane z działalnością sklepu. Uzyskane w ten sposób e-maile nigdy nie będą wykorzystane do rozsyłania reklam lub informacji osób / firm trzecich. 

Cookies (Ciasteczka)
Niektóre obszary supermoda.pl wykorzystują cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji. 
Przykładem wykorzystania cookies na supermoda.pl może być "zapamiętaj moje hasło" - opcja likwidująca konieczność logowania się do serwisu zarejestrowanego użytkownika przy każdej wizycie. 
Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku. 

Usunięcie konta sklepowego

Każdy z użytkowników, który założył konto sklepowe, może w dowolnym czasie poprosić o jego usunięcie. Konto zostanie skasowane natychmiast lub po zrealizowaniu zamówień do niego przypisanych. Wszystkie dane zostaną skasowane, zostanie również usunięty e-mail z bazy danych. 
Odtworzenie takiego konta nie będzie możliwe, klient będzie musiał ponownie je założyć i wprowadzić wszystkie dane. 

Komentarze Klientów

Komentarze wysyłane przez klientów za pomocą poczty email stają się własnością firmy PROMODI i mogą zostać użyte w takiej formie lub skróconej do promocji sklepu lub produktów w nim się znajdujących. 
Komentarze takie oczywiście nigdy nie będą podpisane pełnym imieniem i nazwiskiem, chyba, że Klient wyraził na to zgodę. Zobowiązujemy się również nie zmieniać treści komentarzy i nie stosować ich w innym kontekście lub do promocji innego produktu niż było to intencją autora. 
Opinie wyrażone w komentarzach nadal pozostają opiniami Klientów a nie pracowników firmy PROMODI.

Warunki ogólne
1. Właścicielem sklepu internetowego www.supermoda.pl jest PHU PROMODI z siedzibą w Zaniemyślu, Jeziory Wielkie 2B, 63-020 Zaniemyśl tel: +(48) 537 539 155, 
2. Ceny produktów są cenami brutto (z należnym podatkiem VAT) i są wyrażone w złotych polskich. 
3. W sklepie www.supermoda.pl obowiązują ceny produktów wskazane na stronach internetowych lub w katalogu z uwzględnieniem aktualnych promocji ogólnych i indywidualnych. 
4. Firma PROMODI zastrzega sobie prawo do dokonywania zmian w poniższych warunkach oraz zmian cen. 
5. Klient składający zamówienie zwany jest w dalszej części regulaminu Zamawiającym. 

Procedura składania i realizacji zamówień
1. Zamówienie można złożyć: - poprzez zamówienie złożone na stronie www.supermoda.pl 
2. Podstawowym warunkiem realizacji zamówienia jest prawidłowe wypełnienie przez Zamawiającego formularza zamówienia. 
3. Zakupione towary są dostarczane pod adres wskazany w zamówieniu. 
4. Możliwe sposoby dostawy zamówionych produktów: - poczta - zgodnie z cennikiem i warunkami Poczty Polskiej (www.cennik.poczta.lublin.pl), koszty przesyłki pokrywa Zamawiający 
5. Możliwe formy płatności: przelewem na konto.
6. W przypadku, gdy na formularzu zamówienia dane klienta będą niekompletne lub nieprawdziwe zamówienie nie zostanie przyjęte do realizacji. 
7. Po potwierdzeniu zamówienia przesyłka jest wysyłana w ciągu 48 godzin. 

Przesyłka:

Możliwe są 3 opcje przesyłki:

-paczka pocztowa priorytetowa 14 zł (rzeczy najcięższe - powyżej 1 kg: grube płaszcze kurtki)

-paczka pocztowa priorytetowa 12 zł (rzeczy ciężkie: obuwie, spodnie, żakiety, bluzy)

-paczka pocztowa ekonomiczna 10 zł, (rzeczy ciężkie: obuwie, spodnie, żakiety, bluzy, kurtki, płaszcze)

-list polecony ekonomiczny 8 zł (rzeczy niewielkie: bluzki, spodenki, legginsy, spódniczki, koszule, dodatki)

-list polecony priorytetowy 10 zł (rzeczy niewielkie: bluzki, spodenki, legginsy, spódniczki, koszule, dodatki)

Płatności
W naszym sklepie są dostępne dwie formy płatności: 
1. Przelew na sklepowe konto. . 
Wkrótce będzie możliwa płatność kartą kredytową 
Reklamacje i zwroty
1. Jeżeli przesłany towar nie odpowiada oczekiwaniom Zamawiającego lub Zamawiający stwierdzi jego wady ma prawo jego zwrotu w ciągu 14 dni od otrzymania przesyłki. 
2. W każdym przypadku reklamacji prosimy o kontakt z firmą PROMODI drogą mailową na adres inforetroshop@gmail.com lub pod nr tel: tel: +(48) 537 539 155. Dołożymy wszelkich starań by znaleźć najlepsze rozwiązanie. 
3. Zwracane produkty prosimy przesłać na adres firmy PROMODI, Jeziory Wielkie 2B, 63-020 Zaniemyśl. 
4. Przy rezygnacji z zamówienia lub jego części wartość zwracanego zamówienia przekazywana jest zgodnie z życzeniem Zamawiającego przekazem pocztowym lub przelewem bankowym na podany rachunek. Supermoda zwraca koszty przesyłki tylko w przypadku zwrotów, które są wynikiem błędów firmy Supermoda. 
5. Do przesyłki zawierającej zwracane produkty prosimy dołączyć oryginał rachunku/faktury. 
Postanowienia końcowe
1. Wszystkie dane osobowe są gromadzone wyłącznie na potrzeby firmy PROMODI. Dane podlegają ochronie zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych (Dz.U. 133/97 poz.883). Składając zamówienie klient wyraża zgodę na przetwarzanie danych osobowych przez firmę PROMODI
2. W sprawach nieuregulowanych niniejszym regulaminem obowiązują przepisy kodeksu cywilnego oraz ustawy o ochronie niektórych praw konsumentów oraz odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny z dnia 31 marca 2000 r. Dz.U. nr 22 poz.271.

Stosowanie ciasteczek (cookies)

Sklep internetowy supermoda.home.pl dokłada wszelkich starań, aby prowadzony serwis ułatwiał każdemu użytkownikowi przeglądanie strony i składanie zamówień. Dlatego w trosce o bezpieczeństwo i wygodę zakupów informujemy, że poruszając się po stronie wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez sklep plików cookies.
Istnieje możliwość korzystania ze strony internetowej bez wykorzystywania mechanizmu cookies, ale może to oznaczać, że niektóre funkcje lub usługi witryny nie będą działać poprawnie.
Jeśli nie wyrażasz zgody na korzystanie z plików cookies powinieneś zaznaczyć w ustawieniach przeglądarki opcję odrzucania plików cookies lub sygnalizowania ich przesłania.

Czym są pliki cookies?

Pliki cookies (w dosłownym tłumaczeniu: ciasteczka) są to małe pliki tekstowe, wysyłane i przechowywane w Urządzeniu, z którego użytkownik łączy się z Internetem i wchodzi na stronę internetową supermoda.home.pl. Pliki te są bardzo pożyteczne, gdyż pozwalają "stronie" rozpoznać preferencje użytkownika.
Plik cookie zazwyczaj zawiera nazwę strony internetowej z której pochodzi, "długość życia" pliku (to znaczy czas jego istnienia), oraz wartość, którą jest zazwyczaj przypadkowo wygenerowany unikalny numer.

Najczęściej pliki cookies są używane do:

  • zapamiętywania danych, takich jak informacje wpisywane do formularzy zamówienia czy danych logowania,

  • identyfikacji użytkowników jako zalogowanych,

  • zapamiętywania ustawień użytkowników dotyczących układu strony, rozmiaru tekstu, preferencji i kolorów,

  • pokazywania użytkownikom, że są zalogowani na naszej stronie internetowej,

  • wymiany informacji z partnerami handlowymi w celu świadczenia usług na naszej stronie internetowej. Informacje udostępniane w ten sposób są wykorzystywane wyłącznie do dostarczania usług, produktów i funkcji i nie są wykorzystywane do innych celów.


Do czego wykorzystujemy pliki cookies?

Wykorzystujemy pliki cookies do obserwacji sposobów użytkowania strony, dzięki czemu możemy zapewnić wygodę i bezpieczeństwo dokonywania zakupów. Korzystając z plików cookies nie przechowujemy Twoich danych osobowych, ani innych poufnych informacji.

Rodzaje wykorzystywanych Cookies

  • Stosowane przez exclusivereplicas.pl Cookies są bezpieczne dla Urządzenia Użytkownika. W szczególności tą drogą nie jest możliwe przedostanie się do Urządzeń Użytkowników wirusów lub innego niechcianego oprogramowania lub oprogramowania złośliwego. Pliki te pozwalają zidentyfikować oprogramowanie wykorzystywane przez Użytkownika i dostosować Serwis indywidualnie każdemu Użytkownikowi. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę domeny z której pochodzą, czas przechowywania ich na Urządzeniu oraz przypisaną wartość.

  • supermoda.home.pl wykorzystuje dwa typy plików cookies:

    • Cookies sesyjne: są przechowywane na Urządzeniu Użytkownika i pozostają tam do momentu zakończenia sesji danej przeglądarki. Zapisane informacje są wówczas trwale usuwane z pamięci Urządzenia. Mechanizm cookies sesyjnych nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych ani żadnych informacji poufnych z Urządzenia Użytkownika.

    • Cookies trwałe: są przechowywane na Urządzeniu Użytkownika i pozostają tam do momentu ich skasowania. Zakończenie sesji danej przeglądarki lub wyłączenie Urządzenia nie powoduje ich usunięcia z Urządzenia Użytkownika. Mechanizm cookies trwałych nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych ani żadnych informacji poufnych z Urządzenia Użytkownika.

  • Użytkownik ma możliwość ograniczenia lub wyłączenia dostępu plików cookies do swojego Urządzenia. W przypadku skorzystania z tej opcji korzystanie ze Serwisu będzie możliwe, poza funkcjami, które ze swojej natury wymagają plików cookies.



Wykorzystywanie plików cookies w supermoda.home.pl

  • supermoda.home.pl wykorzystuje Cookies Własne w następujących celach:

    • Konfiguracji serwisu:

      • dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych Serwisu,

      • rozpoznania urządzenia Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlenia strony internetowej, dostosowanej do jego indywidualnych potrzeb,

      • zapamiętania ustawień wybranych przez Użytkownika i personalizacji interfejsu Użytkownika,

      • zapamiętania historii odwiedzonych stron w serwisie w celu rekomendacji treści,

    • Uwierzytelniania użytkownika w serwisie i zapewnienia sesji użytkownika w serwisie:

      • rozpoznania Użytkownika, który wcześniej korzystał z Serwisu,

      • utrzymania sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła,

      • poprawnej konfiguracji wybranych funkcji Serwisu, umożliwiając w szczególności weryfikację autentyczności sesji przeglądarki,

      • optymalizacji i zwiększenia wydajności usług świadczonych przez Administratora,

    • Realizacji procesów niezbędnych dla pełnej funkcjonalności stron internetowych:

      • dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych Serwisu. W szczególności pliki te pozwalają rozpoznać podstawowe parametry Urządzenia Użytkownika i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb, w tym rozpoznania Użytkownika który w przeszłości korzystał z Serwisu, a obecnie korzysta ponownie i nie przeszedł procesu logowania,

    • Zapewnienia bezpieczeństwa i niezawodności serwisu.

  • Administrator usługi wykorzystuje Cookies Zewnętrzne w następujących celach:

    • zbierania ogólnych i anonimowych danych statycznych za pośrednictwem narzędzi analitycznych:

    • prezentowania reklam dostosowanych do preferencji Użytkownika z wykorzystaniem narzędzia internetowej reklamy:


Istnieje możliwość takiego skonfigurowania każdej przeglądarki internetowej, aby całkowicie lub częściowo wyłączyć możliwość przechowywania plików cookies na dysku twardym komputera lub innego urządzenia wykorzystywanego w celu przeglądania stron internetowych. Brak wyrażenia akceptacji plików cookie nie oznacza braku możliwości korzystania z sklepu internetowego supermoda.home.pl

Możliwość określenia warunków przechowywania lub uzyskania dostępu przez cookies:

  • Użytkownik może samodzielnie i w każdym czasie zmienić ustawienia dotyczące plików Cookies, określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki Cookies do Urządzenia Użytkownika. Zmiany ustawień, o których mowa w zdaniu poprzednim, Użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej lub za pomocą konfiguracji usługi. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o każdorazowym zamieszczeniu Cookies na urządzeniu Użytkownika. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).

  • Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki Cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa.

  • Ograniczenie stosowania plików Cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej Serwisu.



 




 

Kontynuuj
Zamieszczone na stronie zdjęcia są własnością sklepu Supermoda. Publikowanie, kopiowanie, przetwarzanie oraz wykorzystanie niniejszych zdjęć bez wiedzy i zgody autora jest zabronione. Chcesz wykorzystać zdjęcia - napisz.